Ziua lui “Mulțumesc!”

Astăzi este ziua internațională a sintagmei “thanck you”. Nu știu cine și de ce a decis ca a unsprezecea zi din an să fie astfel celebrată, dar mi se pare o idee bună și am de gând să cumpăr tort 🙂

Și cum altfel aș putea sărbători dacă nu mulțumind celor care într-un fel sau altul mă ajută să-mi fie mai ușor, mă sprijină, mă frecventează?

Așadar iată categoriile, ca la Oscar, în ordine total aleatorie:

1. Mulțumesc celor care mă suportă zi de zi, cu care împart aceeași masă, casă și nume în buletin. Vă iubesc, vă prețuiesc!

2. Mulțumesc celor care ne dau să măncăm fără motiv. Noi suntem o familie numeroasă și pofticioasă, iar cea mai grea parte este hrănitul. Unul nu vrea cartofi, altul păstăi, unul nu mănâncă pește, altul porc. Este un coșmar să pui masa. De aceea când aud prieteni care zic: “am făcut ceva bun, haideți la masă!” pentru mine e Raiul! În deplasare orice e bun.

Iar când prietenii care ne primesc, găzduiesc, răsfață sunt la Cluj și au propria lor trupă generoasă numeric de hrănit, chiar merită o mențiune specială!

3. Mulțumesc prietenelor care mă scot din casă. Eu sunt puțin antisocială, greu mă urnesc în oraș fără motive profesionale temeinice, așa că le pup și le iubesc pe cele care nu-mi dau de ales, trasează ordine și indicii clare pe care eu le execut. Altminteri sunt disciplinată, să știți!

4. Mulțumesc celor care îmi citesc blogul și spun și altora asta. Pentru mine este cel mai mare cadou care mi se poate oferi! Blogul este pasiunea mea, vindecarea mea, sunt eu în scris, de aceea orice like, share sau comment reprezintă pentru mine un compliment direct.

Vă știu pe fiecare. Vă ador. Sper să-mi rămâneți alături, deși sunt greu uneori de digerat.

5. Mulțumesc celor care au strigat “prezent!” de câte ori am avut nevoie de ajutor.

6. Mulțumesc celor care mă scot din zona de confort, cu critici, provocări, așteptări înalte.

7. Mulțumesc fostelor colege de liceu, facultate sau serviciu pentru că am păstrat chiar și virtual legătura, amintindu-mi constant de vremuri frumoase, fără grija ridurilor.

Mulțumesc așadar tuturor celor din viața mea: vecini, cunoștințe, rude apropiate sau mai îndepărtate, oameni care au încredere în abilitățile mele profesionale. Între toate belelele care m-au încercat, a venit și norocul de a avea alături oamenii potriviți!

Și dacă tot mi-am inventariat azi binecuvântările, mă simt generoasă și vreau să dau și altora. Nu doar prietenia mea, azi vin și cu ceva foarte lumesc: primul Giveaway. Urmăriți așadar pagina de Facebook!