Vă scot din belele, Episodul 100: Ziua Îndrăgostiților

Se apropie năpasta, ziua aceea în care trebuie să păreți că iubiți, că sunteți romantici, că aveți cuvintele la voi și banii în portofel. Da, dragi bărbați, cu voi vorbesc, începe triada nefastă: 14 Februarie, 1 și 8 Martie, coșmarul populației masculine și a mamelor de băieți.

Ca să nu rămâneți repetenți nici anul acesta, vă ofer gratis, benevol, voluntar câteva idei. Oricum am observat că nu se înghesuie nimeni la marcat banul, că altminteri aveam acum în picioare niște Balenciaga, nu adidași cu scârț luați de la reduceri.

Așadar, notați:

1. Un abonament la SPA sau ceva tratamente corporale. Dacă începe cu fiţe de tipul “da’ ce iubi, sunt grasă?” luaţi cadoul, părăsiţi incinta şi daţi-l primei femei care vă iese în cale. Ori vecinei de la 5 care arată bine, dar n-aţi îndrăznit până acum – se ştie că povestile triste generează emoţii şi emoţiile se transformă în sentimente si sentimentele în relaţii. Sau colegei de birou, cea care vă tot priveşte insistent şi nu îndrăzneşte să spere. Gâsca nu merită şi măcar faceţi o femeie, oricare ar fi ea, fericită.

2. O cină la un restaurant mişto. Toate femeile pe care le cunosc adoră să mănânce bine măcar o dată pe săptămână sau trimestru sau an, după cum îi permite dieta. Desertul să fie şmecher, acolo e cheia sufletului. Dacă strâmbă din nas, lăsaţi îndrăgosteala şi mergeţi cu cel mai bun prieten să trageţi o beţie. De bucurie!

3. Un buchet de 111 trandafiri, în formă de inimă. Nerecomandat persoanelor alergice. Dacă îl acceptă, se bucură, este în delir, fugiţi! Cât vă ţin picioarele! Este ruptă de realitate şi nu ştie ce înseamnă să gestionezi leşurile uscate a 111 flori cu ţepi!

4. Un urs uriaş de pluş. Nerecomandat persoanelor alergice. Dacă îi place la nebunie, tuliţi-o rapid! Nu e gospodină! Se ştie că pluşurile adună multi praf şi alergeni, iar cele supradimensionate sunt greu de spălat. Luaţi-o de nevastă rapid dacă verifică eticheta cu instrucţiunile de curăţare. E aur, vă zic!

5. Întoarcerea la clasic: un set de oale. Dacă îşi verifică brusc manicura, e clar, bir cu fugiţii! Dacă spune: “minunat, chiar am vrut să iau nişte ghivece!”, e o tipă creativă, merită încercat. Dacă purcede la a vă face o ciorbă pe loc, e ce trebuie!

6. Un card cadou Dedeman. Sephora s-a demodat. În funcţie de achiziţiile făcute, veţi afla multe despre personalitatea ei.

7. O donaţie către un adăpost de animale sau un centru pentru bătrâni. Sau orice altă cauza care vă inspiră.

Daca vă încearcă o intenţie de a vă supăra pe mine, amintiţi-vă că sunt soacră în devenire. Şi am băieţi. Şi mi-aş dori să-şi găsească perechi care trec dincolo de pluş roşu, sclipici şi inimioare în drumul spre inima lor. Și, până atunci, fac haz de necaz.

V-am inspirat? 🙂