Un alt caz de discriminare la cinema

Azi mi-am dus piticul la film, pentru că i-am promis de mult și pentru că am sperat la un moment de relaxare.

Ți-ai găsit! Ăștia din cinematografele de mall au luat-o completamente razna. Sunt incredibili! Merită sabotați până ne ies din obicei!

Să vă povestesc: am ales un film cu actori, ceva cu operațiunea cuțu-cuțu, pentru că mi s-a cam luat de animații. Recunosc că după a zecea vizionare chiar cred că celebrul Coco merita Oscarul (dar nu e drept ce se întâmplă acolo, să știți!) și că Ferdinand e amuzant încă deși a bătut cam același număr de vizionări, dar totuși tânjesc după filme cu eroi reali.

Deci am luat bilete la cuțu-cuțu, popcorn, tot tacâmul. Și încep reclamele. Și mă apucă nervii ăia mari.

Carevasăzică Cinema City are o ofertă pentru tipele care merg în gașcă la filmul Ocean’s nuștiucât (mi se pare că o ia acum descrescător) să primească, pentru fiecare bilet achiziționat, un gloss de buze și un lac de unghii.

Deci doar tipele care merg la filmul ăla. La care, normal, eu nu pot bifa cu cel mic!

Păi nene, eu ca mamă, trag cu toate mediocritățile de filme și primesc cadou zâmbete ironice la casă. Iar fetele cochetele, care ALEG ele filmul, ora, ținuta purtată și văd filmele în limba lor naturală, primesc cadouri?!?

Este strigător la cer! Discriminarea mamelor trebuie să înceteze! Așa că vă rog să trimiteți emailuri, scrisori, sms-uri și porumbei zburători cu mesaje indignate către cinematograful cu pricina. Să facă și ei un pachet numit Valentina, care să includă dopuri de urechi, o chestie lucioasă de pus la ochi și o insignă fosforescentă să ne vedem copiii când bântuie prin sală. Plus două gloss-uri că mamele pierd mereu chestii în poșetele lor încăpătoare.

Pentru că și mamele e oameni! Și ele merită cadouri la biletele achiziționate!

Share masiv!