Trei sfaturi naturiste care sigur funcționează

Este sezonul gripei sezoniere combinată cu cea asiatică, lucru evident după numărul mascaților care umblă pe stradă și al statisticilor arhiprezente în presă – se știe că dacă ții socoteala morților și precizezi dacă au avut sau nu lumânare, pardon vaccin, lucrurile se îndreaptă pe un făgaș bun.

Așa că am găsit niște sfaturi naturiste care sigur funcționează, pentru că pur și simplu logica ține cu ele:

1. Cel mai bun antibiotic este usturoiul.

Nu aveți cum să mă contraziceți, e mai mult decât evident și vă puteți convinge singuri. Mâncați câte o cantitate serioasă la fiecare masă și veți observa cum oamenii vor sta la distanță. Păi dacă oamenii nu suportă mirosul, că-s mari și tăbăciți prin autobuze și birouri, vă închipuiți că virusurile sau bacteriile dau bir cu fugitele de la primul iz!

2. Metoda pălăriei de tratare a virozelor ar trebui introdusă și în spitale!

Este una simplă, se fierbe vin, apoi ne așezăm comod în pat și punem o pălărie pe unul dintre picioare. Se consumă din licoarea fierbinte până când vedem două pălării.

Musai două, nu exagerați, la trei riscați coma alcoolică. Oricum, nu are cum să nu meargă: păi dacă un om se îmbată și vede dublu, realizați că alea mici de ne provoacă gripe, răceli și guturaiuri devin moarte de bete!

3. Cartofii cruzi puși la gât iau răceala cu mâna.

Aici treaba este mai simplă decât vă închipuiți. Da, funcționează! Păi când văd ele cataplasmele cu pricina, care nu doar că arată amuzant, dar sunt și greu de manevrat, virusurile și bacteriile pur și simplu mor în hohote de veselie! Dacă se adaugă spirt medicinal, le dăm un imbold să moară și mai euforice.

Râdem, glumim, dar e groasă zilele acestea, din câte văd prin jurul meu. Ce leacuri bune folosiți și merg, fie ele și placebo?