Superficiale: Luna Skincare

Decembrie este, din punctul de vedere al îngrijirii personale, o lună de coșmar. Diferențele mari de temperatură la care ne este supus corpul, aerul uscat din casă generat de duduitul caloriferelor și programul care devine haotic în preajma sărbătorilor îmi dau serioase bătăi de cap, adică ten, uscându-mi exagerat pielea și transformând-o într-o mimoză care se înroșește brusc, ustură, se revoltă.

Așa am ajuns să proclam decembrie luna skincare, nu de alta, dar trebuie să justific cumva achizițiile compulsive din ultima vreme.

Fără alte introduceri, eu am declarat public în nenumărate rânduri că nu-mi mai trebuie tonere, pe care le consider inutile, și nici produse asiatice, care au probleme cu disponibilitatea uneori.

Tot eu:

M-am întors așadar la două produse Benton pe care le am de mult în rutină, o esență cu fermentate și o cremă cu ceva escargot. În plus am descoperit un toner ușurel exfoliant, cu AHA, BHA și vitamina C pe care îl ador. Și am decis să încerc un produs nou care să-mi țină loc de fond de ten, sper eu mai transparent și hidratant. Asiatice toate.

Apoi am încercat să rezolv o situație foarte spinoasă: de când a venit frigul, masca de protecție se aburește îngrozitor, transformându-mi rimelul în Ozana cea frumos curgătoare și look-ul ca desprins din filmele de groază.

Așa că mi-am achiziționat o mascara foarte rezistentă, zic review-urile, sper să n-o dau jos cu tot cu gene:

Dacă tot se încheie anul, iată și cea mai stupidă achiziție din 2020: un ruj care mi-a adus aminte de prima adolescență și care își schimbă culoarea în funcție de starea de spirit a celei care îl poartă. Ieri, când l-am testat, am fost foarte adormită, așa că din galbenul ăla a ieșit un roz turbat de trezea și morții! Presupun că ăsta-i scopul, altminteri pare destul de hidratant și rezistent:

În rest nimic nou, în rutina mea supraviețuiesc cu brio produse pe care vi le-am mai arătat.

Am început să descopăr și Calendarul de Advent pe care mi l-am făcut cadou anul acesta. Primul produs s-a dovedit a fi un serum care mă surprinde în mod plăcut:

Astăzi am primit o pudră de iluminare drăguță. Nu este tocmai un produs pe care mi l-aș fi achiziționat în mod normal. Dar mă știți, sunt doamna cu pisici și sclipici, deci să fie primită!

Cam atât pentru acum. Dacă vreți să știți detalii despre produsele de mai sus, feel free to ask! Amintiți-mi să vă scriu cândva și despre produsele de păr folosite. Sunt multe. Cam tot atâtea câte probleme am cu scalpul.