Subiecte fierbinți

Am ales azi să vă prezint trei subiecte fierbinți, de importanță globală, a căror analiză ne poate îmbunătăți semnificativ viața.

Toate vin de peste Ocean pentru că acolo se dă ora exactă la știri:

1. Schimbăm sau nu zilnic pijamaua?

Nu știu de unde a pornit, dar există în prezent o dezbatere aprinsă pe această temă, ambele tabere având argumente valide, puternice.

Eu am unul singur și e contra: la ce volum de rufe murdare sunt nevoită să procesez săptămânal, fix 7 pijamale per cap de membru al familiei mi-ar mai lipsi!

2. Spălăm sau nu zilnic copiii din dotare?

Internetul și chiar galaxia au luat foc atunci când un cuplu de actori a declarat că nu își curăță cu apă și săpun copiii decât atunci când chiar au nevoie. E adevărat că pare un criteriu destul de vag, dar cine suntem noi să judecăm.

Vestea bună este că nu toți au astfel de dileme. Bucureștenilor le ușurează această decizie Primăria Capitalei. Dacă există apă caldă la robinet se purcede la curățarea odraslelor, dacă  lipsește, înseamnă că nu e nevoie.

3. Mâncăm sau nu în duș?

Tot din breasla actoriei a venit și această dilemă arzătoare: Jessica Biel a declarat că adoră să consume alimente/ băutură atunci când face baie. Dând astfel naștere unei întregi nebunii cu listarea produselor care nu înfundă țevile.

Tot din filme am învățat că poți lua șampanie și căpșune cu tine în cadă, atunci când simți romantismul curgând la robinet. Nu văd așadar de ce nu ar merge o shaorma, atunci când simți că stomacul cere.

Cam atât pentru astăzi. Rămâneți aproape, mai vin și alte subiecte imposibil de ratat!