Recapitularea sfârșitului de an

Am scris mult și în acest an. Nu-l pot încheia așadar fără să vă amintesc care au fost cele mai citite texte ale mele. S-au potrivit bine, sunt reprezentative pentru experiențele avute, deci se pun și ca un soi de retrospectivă a lui 2019.

Mulțumesc din inimă tuturor celor care au poposit pe blogul meu, mi-au apreciat postările în Social Media și au dat mai departe mostrele mele de viață, înțelepciune sau umor. Nu (mai) aud prea multe complimente, dar fiecare like sau share este pentru mine cel mai grozav pe care l-aș putea primi. Și sunt extrem de recunoscătoare celor care îmi oferă timpul și aprecierea lor.

Așadar așezați-vă confortabil cu o cană de ceai/ cafea/ vin fiert și luați aminte la top 3 texte din acest an după numărul de vizualizări:

Cel despre primul job al lui Cristi. Nu aveți idee cât de multe s-au schimbat de când l-am scris, 2019 a fost pentru el cât cinci pentru alții prin corporații. Își va aduce aminte o viață de toate câte a văzut acum și de modelele care i s-au arătat în acest an.

Cel despre vânzarea apartamentului. Care este încă disponibil din cauza unor frecușuri birocratice. Dacă vi se pare că instituțiile statului sunt praf atunci nu ați văzut ce înseamnă birocrația prin instituțiile bancare. Deci dacă vă sună bine, dați-mi un semn! Vă asigur că nu există hibe ascunse, ba chiar de atunci lucrurile s-au îmbunătățit vizibil în spațiile comune ale blocului.

Cel despre tata, cumplit de pus în pagină. Se spune că scrisul trebuie să creeze o emoție, oricare ar fi ea: să enerveze, înlăcrimeze sau bucure. Dar tata a fost un om extrem de discret și de aceea am simțit nevoia să ponderez totul, să pară ușurel. Nu putea fi bucurie, nici lacrimile nu aveau ce căuta și nici umorul nu a încăput deloc, în ciuda faptului că pe el îl definea.

Cât pe ce să prindă topul: Mitul anti-age

Dacă mă întrebați care sunt textele mele favorite, acestea sunt evident legate de meseria mea și de educație:

În educație NU există predestinare, doar alegeri și exemple personale

Există proști cu diplomă și deștepți neatestați

Dictatura neangajabililor.

Închei cu încă o rundă de mulțumiri celor care mă vizitează pe aici. Să ne vedem și citim cu bine în 2020!