Primul job al celui dintâi copil

Sunt lucruri, oameni, întâmplări care nu se uită niciodată: prima zi de școală, primul sărut, prima ceartă cu persoana iubită sau prima vacanță exotică.

Dar cel mai pregnant este cu siguranță primul job. Cel definitoriu pentru multe dintre comportamentele noastre profesionale, piatra de temelie a carierei noastre și cel mai frecvent termen de comparație.

Al meu a fost cel de învățătoare, n-am să-l uit niciodată, dar astăzi capăt o amintire și mai și: copilul meu mare se lansează oficial în lumea radioului, după o pregătire serioasă de aproape un an și jumătate. Exceptând voluntariatele de scurtă durată, este primul lui job într-o corporație, ce-i drept diferită de cele cu care suntem obișnuiți, datorită mediului creativ pe care trebuie să-l cultive.

A avut de parcurs până acum un drum lung, plin cu de toate: motivație, muncă multă, frustrări, conflicte, bucurii, învățare continuă, adaptare, depășire a limitelor, provocări continue. Nu a fost deloc floare la ureche, deși a simțit pe pielea lui că atunci când faci ceva cu plăcere, nu simți că muncești.

Și a făcut față bine de tot.

Astăzi este așadar ziua cea mare: lansarea oficială a radioului. Kefem îi zice copilul mic, pentru că îl știe încă de pe când nu avea un nume. Asha Radio fiind numele său actual, un radio exclusiv online, făcut de tineri pentru tineri.

Sunt emoționați, s-au pregătit intens, dar și nerăbdători pentru că au așteptat și construit mult momentul acesta. Este o zi mare pentru toți!

Pe Cristi îl veți auzi împreună cu Adi într-o ediție specială a Ashuetei, emisiunea lor de weekend, care începe astăzi la ora 14,00. Au invitați speciali (am auzit de Inna prin telefon și Hrubaru cu ei în studio), vibe bun, informații utile.

Las link aici: https://asha.radio.

(Va fi activ de la ora 11, când va fi lansarea)

Au nevoie de pumni strânși a noroc, gânduri bune și mulți ascultători. Asha e în Radio 🙂