Povestea continuă!

Astăzi am un guest post caritabil, scris de Florin Haragas. Florin este vecin, prieten și coleg într-unul dintre proiectele online. Tată de trei băieți, pasionat de fotografie, făuritor de dulciuri (și alte minunății gastronomice), corporatist și foarte implicat în cauze sociale.

Citiţi, donaţi, daţi vestea mai departe! Copiii cu afecţiuni oncologice au mare nevoie de poveşti frumoase să se vindece, pentru că așa pot simți măcar puțin din magia copilăriei.

Proiectul #SearaDePoveste a inceput intr-un salon de spital, acum exista trei spitale de copii pe lista si zeci de seri de poveste in fiecare luna. Sunt zeci de copii care ii striga pe holuri pe voluntari sa viziteze si salonul lor si ii pandesc cu nasucul lipit de geam, sute de copii care au auzit istorioare cu final fericit, mii de suflete care asteapta un mar, o ghicitoare, un nasuc rosu si o vorba buna. Sunt copiii cu nevoi speciale si nevoi sociale pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produc efecte devastatoare la nivel psihologic si au mare nevoie de sprijin. Si de aceste seri de joc si poveste din spital in care voluntari cu suflet mare pun magie in fiecare fila de poveste rasfoita. Iar reactiile copiilor, dublate de rezultate, sunt vizibile.

O gasca colorata si vesela anima acum saloanele sectiilor de oncologie pediatrica. Vor sa isi continue minunata treaba pe care o fac de atata vreme. Prin joc si poveste, voluntarii aduc zambetul pe fetele copiilor mai putin norocosi aflati la tratament, alungand totodata tristetea si neputinta parintilor. Si pentru acestia, serile petrecute intr-un salon de spital sunt lipsite de speranta si de alinare.

Asociatia TAXIUL CU BOMBOANE  are acum sansa de a primi o finantare de 5.000 EUR pentru a spune povestea mai departe. Proiectul lor #SearaDePoveste – Povestea Continua  este in finala #CampionatuluiDeBine pe platforma bursabinelui.ro, iar pentru a se mentine pe o pozitie eligibila la finantare are nevoie de donatii din partea prietenilor, parteneri in fapte bune! Orice suma este bine-venita!

Fiecare postare in Social Media sau indemnul catre prieteni si colegii de la birou sa doneze si sa sustina proiectul #SearaDePoveste – Povestea Continua le aduce o sansa in plus.

Donatiile pentru acest proiect se realizeaza rapid, securizat si fara comision. Confirmarea tranzactiei va ajunge in inboxul tau, alaturi de multumiri din partea Asociatiei.

In data de 19 februarie 2018, se vor anunta proiectele castigatoare. In acest moment, proiectul este pe locul 3 si trebuie sa ramana pe podium. Efortul de colectare donatii si sustinatori este maxim, dar Gasca Colorata din Taxiul cu Bomboane este o forta si face minuni.

Fii parte din aceasta poveste frumoasa! Fii voluntar! Doneaza! Impreuna vom castiga acest premiu pentru copiii mai putin norocosi din spitale. Rasplata lor va fi inzecita.

Poti dona sau duce povestea mai departe aici.

Cu recunostinta,
Gasca Colorata

Fie ca poveştile să câştige!