Meniu diversificat

Zilele acestea toate drumurile duc la referendum. Nu al meu, asta e clar, ziceam doar metaforic, referindu-mă la căile de comunicare online și offline. O grămadă de bani aruncați pe apa sâmbetei, dar despre asta vorbim luni.

Oricum, m-am gândit pentru a diversifica meniul să vă recomand niște articole salvate de mine trimestrul ăsta care sunt pur și simplu interesante și total disonante cu agenda zilei:

Primul este despre mecanismele invidiei și despre motivele pentru care uneori (deseori în organizațiile disfuncționale) îi urâm pe cei performanți. Pentru cei care vor concluzia: evident, ne pun într-o lumină proastă.

Luați cu pâine, pentru că extrapolând, acesta este principalul motiv pentru care proștii votează proști și ticăloșii, ticăloși. Este pur și simplu un exercițiu confortabil să fie alături de oameni similari lor. Articolul cu pricina este acesta:

https://www.psypost.org/2018/07/the-psychological-explanation-for-why-we-sometimes-hate-the-good-guy-51845

Al doilea este despre educație, simt deja că va avea un succes nebun! 🙂 Același semnal de alarmă și mai multe opinii, dintre care se distinge cea a lui Jack Ma care crede că oamenii ar trebui să învețe ceea ce nu pot face roboții.

Spune-i unui părinte român că muzica e mai importantă, în opinia unui miliardar “excentric”, decât matematica și purcede la un nou referendum pe tema educației tradiționale. Găsiți în linkul de mai jos detalii, plus alte linkuri:

https://www.weforum.org/agenda/2018/01/top-quotes-from-davos-on-the-future-of-education/

Al treilea este despre succes, deci are cele mai multe șanse să primească click-ul cititorilor. Iata așadar cele mai mari minciuni despre succes, șapte și gogonate:

https://www.entrepreneur.com/article/280317

Deci, vă plac peştele articolele?