Luate de pe Facebook

Cele mai spumoase, comentate și share-uite chestii de pe Facebook sunt cele autentic românești. Nu doar că ne-am născut cu o hâtrie aparte, dar și locurile în care trăim s-au îmbibat zdravăn în ea.

Și care ar fi cel mai autentic și perpetuu concept decât coada? La ANAF – coadă, la Permise – coadă, în trafic – coadă, noi reușim și în Drumul Taberei, unde sunt 10 supermarketuri la 5 locuitori, să ne îmbulzim la coadă când ne cumpărăm cele trebuincioase.

Dar românul s-a născut nu doar glumeț și generator de îmbulzeli, ci și antreprenor. Astfel, am văzut pe Facebook trei idei de afaceri îndrăznețe și profitabile. Le-am furat și le-am pus aici cu creditul de rigoare pentru ingeniozitetea celor care le-au gândit:

Comercializarea kit-ului de coadă la instituțiile statului. Acesta trebuie să conțină: scăunel, carte de citit, baterie externa pentru telefonul mobil, termos și cafea, net nelimitat, haleală, copii xerox la orice act. Și, aș adăuga eu, neapărat un dosar cu șină.

Kit-ul “trafic de coșmar”. Nu mai știu ce propunea autorul, eu zic că ar merge ceai/ cafea caldă,  mini-pizza calzone, Anxiar, Serlift și un DVD cu muzică de relaxare.

Kit-ul “coada la moaște”. Este mai greu de implementat, în acea verticală vorbim despre monopol, dar poate cuprinde apă, semințe decojite (sunt de post), iconiță cu Sfântul respectiv și, aș adăuga eu care sunt plătită de industria Pharma, Supradyn.

Doritori, investitori, distribuitori? Dacă sunt puse pe Facebook, sunt ale tuturor, a decis asta o instanță din Papua Noua Guinee, așa că purcedeți la treabă! 🙂