Lista pentru Moș Crăciun

Azi am împodobit primul brăduț și ca orice copil care se respectă, cel care stă încă la mine în cap a făcut lista pentru Moș Crăciun. Asta doar după ce a calculat cu rigoare că a fost cuminte, a ascultat de cei din jur, a făcut fapte bune și, mai ales, nu le-a făcut pe cele rele.

Dragă Moș Crăciun, iată așadar ce-mi doresc sub brad!

1. O cremă minune. Simt cum colagenul mă părăsește încet, dar sigur, iar rutina mea este din ce în ce mai complicată pentru a-i suplini lipsa. Durează mult, iar costurile de energie, timp și bani nu sunt proporționale cu rezultatele. Doar un Moș bun, ca tine, care face minuni mă poate ajuta cu o cremă ieftină și foarte eficientă. Fără alcool, parfum, parabeni, uleiuri esențiale și cu o textură plăcută, da?

2. Un aliment minune care să aibă gust de ciocolată, să sature precum ceafa de porc și să îngrașe mai puțin ca morcovii fierți. N-ar trebui să fie foarte greu, literatura a definit deja niște prototipuri.

3. O haină minune, cu încălzire care se reglează în trepte, totuși ușurică (deși pe viscol ajută un kilogram – două în plus) și purtabilă. Adică să arate cool, nu a plapuma bunicii. Ar fi super dacă și-ar schimba culoarea și ar avea și niște leduri pe ici pe colo.

4. Ghete minune asortate la haina minune. Ușurele, cool, aceleași specificații. Impermeabile. Cu auto-curățare.

5. Ceva minuni cu copiii. Știi tu, Moșule, să-i văd în jurul bradului fără să se împungă și să-și arunce cu globulețe în cap, cântând pios colinde și cântece religioase. Bine, ok, adu-mi două creme minune, dacă asta nu se poate.

6. O freză de zăpadă minune, auto-comandată. Știi cum sunt aspiratoarele acelea care umblă singure prin casă? Vreau ceva similar care să facă poteci prin curte atunci când va sosi vremea ca Prima Doamnă a Bucureștilor să închidă școlile.

7. Opțional o oală minune care să gătească rapid și simplu alimente minune.

Sunt sigură că voi primi tot ce am cerut. Vă zic, nu-i copil interior mai cuminte și merituos ca al meu.

Voi ce aveți pe listă!