Legea atracției

M-am gândit că n-or fi degeaba toate filmulețele astea motivaționale de ne asaltează prin Social Media, care ne prezintă cum funcționează atracția universală. Sau a Universului, nu mi-e clar.

Toți specialiștii spun că trebuie să vizualizăm ce ne dorim. Sau să fim ceea ce vrem, iar nu mi-e clar.

Deci fac un exercițiu public, n-am să vă spun dacă a funcționat sau nu,  dar vor fi semne 🙂

1. Sunt bogată. Cea mai bogată. Atât de bogată încât Bill Gates moare de invidie, iar tipul de la Amazon a declarat că acesta este motivul pentru care a chelit: de nervi. În plus am fost deja contactată de maneliști celebri care vor să scoată câteva albume, influențați fiind de valoarea mea. Financiară, evident.

2. Sunt sănătoasă. Cea mai sănătoasă. Atât de sănătoasă încât universități de top din lume vor să studieze sănătatea mea.

3. Sunt frumoasă. Cea mai frumoasă. Atât de frumoasă încât se fac deja petiții pentru a modifica limitele de înălțime pentru participarea la Miss Univers. Rețineți: 1,60 devine noul standard!

4. Sunt în echilibru. Atât de în echilibru încât călugări budiști mi-au cerut să le organizez sesiuni de instruire.

5. Sunt deșteaptă. Cea mai deșteaptă. Atât de deșteaptă încât comitetele de organizare a Premiilor Nobel dezbat cum să reintroducă o categorie nouă, un trofeu pentru inteligență planetară.

6. Sunt talentată. Cea mai talentată. Atât de talentată încât nici nu s-a găsit încă un nume pentru abilitățile mele!

7. Sunt completă. Totală. Mondială. Globală.

Și puțin razna zilele acestea, dar sper ca Universul să nu ajungă să citească până aici!