Inspirație și motivație

Am multe de spus la sfârșit de an, dar la acest început de săptămână cuvintele vin greu. Așa că am ales niște fotografii să vorbească pentru mine, să vă inspire și motiveze să găsiți soluții creative la problemele cotidiene.

Toate vin de peste Ocean și au ca personaje celebrități. Păi dacă nici ele nu știu cu succesul, atunci cine?

🐯Prima imagine arată clar că nu trebuie să lăsăm complexele să ne macine, că trebuie să “îmbrățișăm”, chiar să celebrăm defectele.

Ai o zi proastă, în care părul îți stă pe măsură? Sau poate nu mai ai chiar așa de mult cât să zici că e doar o zi. Nu te întrista, fă ca actorul Cuba Gooding Jr.: poartă o căciulă de blană la cămașă. Efect garantat, doamnele mai în vârstă vor presupune că este chiar părul tău, iar cele tinere te vor visa vânând un iepuraș, vorba cântecului de sezon.

👑A doua poză demonstrează fără dubiu că dacă aștepți suficient, orice haină sau trend va avea un moment de glorie.

De exemplu, Katie Holmes a purtat zilele acestea un outfit pe care îl denumesc generic “tanti”, inspirat de ținutele cu care unele vecine îl poartă atunci când merg la chioșc după țigări: capoțel de coccolino, buși (ai ei de marcă), pantaloni serioși de pijama (cistita pândește după fiecare colț) și punguță de plastic asortată (sperăm totuși că este biodegradabilă). Este ea în reviste lucioase? Este.

🎃A treia fotografie este o pledoarie pentru măritiș. Făcând acest pas nu doar că ai pe cine bate la cap, dar, iată, când ți-e frig și ai hainele necălcate, poți lua oricând costumul de Halloween/ clown al soțului.

Promit că trecem și la chestii mai serioase, dar nu chiar de luni!

Fotografiile sunt de pe people.com. Nu mă spuneți, n-am bani de procese!