Îngrijire: produsele lui 2020

Am dat ieri întâmplător peste retrospectivele lui 2019. Vacanțe, întâmplări și după cum este firesc, nu puteau lipsi produsele de îngrijire folosite.

Acum nu știu dacă să dau vina pe vârstă pentru lipsa de curiozitate care m-a încercat anul acesta sau pe nemernica de pandemie care mă ține cu fața oricum acoperită. Dar constat cu surprindere că n-am schimbat mare lucru pe frontul skincare. Aceeași cremă de ochi, același serum hidratant despre care vă povesteam în 2019 se dovedesc intens recumpărate și în acest an.

Nici restul de produse nu sunt foarte diferite. De exemplul uleiul cu slipici de la Nuxe mi-a făcut o nefăcută, curgându-mi prin bagaje în singura escapadă din acest an. Așa că l-am schimbat cu o cremă la tub, mai sigură la transport și mai ușor de aplicat.

Iar crema Cerave a fost înlocuită în acest an cu loțiunea aceluiași producător. Care este practic destinată corpului, dar eu o dau și pe față, ba chiar și pe vârfurile rebele ale părului.

Ca activi anul acesta am încercat (nu se putea altfel) bakuchiolul, un potențial înlocuitor pentru retinol cu care încă nu m-am împrietenit, deși am încercat din răsputeri. Bakuchestia asta îmi place și cel mai probabil va supraviețui prin rutine.

De asemenea ca noutate absolută (știu, am o viață plictisitoare!) există acum în obicei să folosesc un serum și o cremă de zi cu retinyl palmitate, un derivat ușor de tolerat.

Și încă două supraviețuitoare din rutinele de anul trecut:

În rest AHA, BHA, azaleic și rugăciune, că de riduri, pierderi de volum și altele asemenea n-a scăpat nimeni până acum.

În poza de sus, care ilustrează profundul și înțeleptul text de azi, sunt mai multe produse din dulapul meu cu vaxuri. Dacă aveți întrebări sau sugestii, folosiți cu încredere formularul de comentarii!