Îngrijire: produse pe care mi s-a pus piticul

Chiar dacă stau mai mult pe acasă, mi-am păstrat obiceiul de a cumpăra aproape obsesiv produse de îngrijire. Am rutine noi, cu foarte multe ingrediente active (acid azaleic, vitamina C, vitamina A – derivați de fapt, AHA), cine zice că vara nu-s permise e în eroare. Iarna tenul meu este deja sensibilizat de frig și de uriașele diferențe de temperatură, nu pot să-l agresez în plus. Acum duce mai mult, iar pericolul descuamării pare că a dispărut.

Dar despre rutine am să vă povestesc, poate, altă dată. Astăzi vă prezint produsele cosmetice pe care mi s-a pus piticul (a se vedea foto sus) în această perioadă.

În ordinea numerelor de pe tricou, avem după cum urmează:

1. Fondul de ten By Terry Hyaluronic Hydra – Foundation. Este un produs pe care fie îl adori, fie îl detești, eu am avut norocul să nu fi dat banii degeaba. Foarte lichid și subțire, cu acoperire mică și un finnish puțin pudrat, este pentru persoane care vor, ca și mine, un look foarte natural. Are și culori cadaverice, întotdeauna am avut probleme în a-mi găsi produse pentru pielea mea prea albă. Pompița de dozare este genială. Nu știu dacă în sezonul rece va fi abandonat sau își va păstra locul printre favorite, asta rămâne de văzut, dar în zilele calde este minunat.

Dacă vă tentează, un singur lanț de magazine cosmetice îl comercializează. Sfatul meu este să-l testați înainte de achiziție.

2. Crema fluidă cu SPF 50 de la Heliocare 360. Minunată, un pic de tot colorată, cu o textură așa cum îmi place mie, se așează bine pe ten, rezistă, protejează și v-o spune cineva care are un indicator foarte vizibil: pistruii și petele de pe față. Un mare plus este acela că nu-mi irită ochii, lucru pe care-l bifează prea multe dintre produsele încercate.

Are o hibă: mirosul. Parfum ciudat de haine ținute prea mult în dulap. Dar se duce repede sau mă obișnuiesc eu. Luată online, nu dați buzna până nu-mi fac stoc!

3. Parfumul Rolling in Love by Kilian. Nu știu ce mi-a venit vara asta cu moscul, dar asta e pofta ce-am poftit. Este totuși discret, poate prea discret pe pielea mea. Place mult de tot, deși uneori mi-e dor de obsedantul Opium.

4. Că tot am amintit de YSL, am găsit cel mai bun rimel ever: Mascara Volume Effet Faux Cils, pe care l-am luat în varianta de culoare Burgundy. Stă pe gene ca niciun alt produs încercat (includ în lunga listă celebrul Hypnôse), se dă jos ușor la demachiat, se aplică frumos, fără să încarce anapoda. Culoarea, altminteri superbă, nu se vede pe genele mele foarte închise, dar parcă îmi place mai mult decât negrul intens sau tonurile maronii încercate până acum.

Acestea sunt noile mele obsesii, lăsați în comentarii eventuale întrebări în ceea ce le privește. Piticul vostru ce spune?