Din lista mea – ceva idei de cadouri

Deși cam târziu, vin și eu cu idei și soluții pentru cadourile și logistica sărbătorilor de iarnă. Făuritorii sunt persoane pe care le cunosc și recomand cu încredere. Pentru binele nostru, al tuturor, dar mai ales al meu, promit că nu voi posta poze cu mâncare/ dulciuri. Ar fi prea hain luni de dimineață, pe vremea asta, în plus nu mi-am revenit încă după boscorodelile primite pentru gogoşile puse duminica trecută pe pagina mea de Facebook.

Categoria “Ce le place fetelor?”

Avem aici pe Andreea, pe care o știu din preistorie, ea fiind totuși pururea tânără. Absolventă de Psihologie și recruităriță, a cotit-o apoi într-o altă industrie mai creativă, care a aruncat-o apoi direct în brațele artei. Multă vreme a fost doar Glorybox, acum este parte din Joined by Fire, unde face lucruri senzaționale alături de colegul ei. Puteți cumpăra bijuterii sau obiecte decorative online, din magazinul de pe platforma Breslo. Există acolo și produse bărbătești! Eu am multe de la ei, acum bălesc la ametistul ăsta:

În aceeaşi categorie o includ și pe Tanti Roz, dragă prietenă, înfocată activistă și talentată creatoare de coliere plus numeroase alte bijuterii cu personalitate. Puteți cumpăra produsele ei apelând-o pe Facebook. În cazul în care vreți să știți produsul meu favorit meu, îl vedeți mai jos.

Cât pe ce să uit mâinile minunate ale Taniei! Îngeraşii croşetaţi sunt o splendoare, iar bombonicile de pus la gât irezistibile!

Categoria “Multilateral dezvoltată”

Aici o avem pe Alexandra, care strigă prezent de câte ori este vorba despre copii aflați la nevoie. Ea face produse pentru Candy Bar şi alte bunătăți (să o întrebați de tortul făcut lui Marius Mihalache, era o minunăție), are tot soiul de soluții logistice pentru petreceri (props-uri, etichete, decorațiuni) și este inițiatoarea proiectului “Haios DAR de folos” care propune clienților cadouri haioase și utile pentru diverse ocazii și tipologii umane: proaspete mămici, pasionați de grădinărit amatori, persoane dornice să învețe tainele bucătăriei și altele asemenea. Vedeți voi ce mai are pe stoc.

Categoria “Pe la noi prin Domnești”

La noi se întâmplă multe chestii interesante, dar vă recomand să încercați după cum urmează:

Sweet Delights (Atenție, conține poze explicite!!!)

AD – Dots and more (decorațiuni și bijuterii)

Categoria “Pe pile”

Fosta mea șefă creează cadouri florale:

Mădălina (nu dau link) face torturi ca în copilărie și cozonaci ca ai bunicii. Vă dau numărul de telefon doar dacă insistaţi şi îmi promiteți că nu o stresați, am nevoie de ea ca de aer!

Categoria “Visul meu frumos”

Tot zic că voi împodobi un brad doar cu hârtie. Am soluția, vine și vremea lui. În contextul acesta vă propun cadouri origami. Dacă nu de Crăciun, vine mintenaș mărțișorul, în plus eu am văzut creațiile ca mărturii de nuntă – sunt ingenioase și foarte dichisite.

Ultima, dar nu cea din urmă categorie, vine cu geolocalizare: “Magazinul Salvator”.

Aici vorbim despre o afacere în toată regula și încă una care există din 2001. Se numește Dimi Stationery&Print, este în Botoșani, dacă vă întrebați ce legătură am cu orașul cu pricina vă zic mai târziu, dar să ştiţi că cineva drag mie a făcut ca acolo să am uneori mai mulţi cititori ca la Bucureşti! Este magazinul pe care aş vrea să-l găsesc la colţul meu de stradă pentru că are de la decoraţiuni de bun-gust (cana de mai sus le aparţine), birotică, papetărie, până la rucsacuri de calitate şi soluţii de printare uzuale sau creative. Adică util zi de zi şi la ocazii speciale! Dacă aveţi drum intraţi şi salutaţi din partea mea. Mulţumiţi-le si pentru poza care ilustrează articolul, luată de pe pagina lor de Facebook. În plus, uitați-vă la agenda asta roșie!

Închei aici recomandările pentru sarbătorile de anul acesta. M-aş bucura să ştiu că v-au ajutat măcar puțin!