De două ori victimă: a tatălui și a unui abuzator colectiv

Ca orice campanie electorală de până acum, și actuala scoate la iveală tot soiul de fapte sordide. Și, Doamne, ce le mai plac românilor!

Cea mai cumplită dezvăluire de până în prezent, și am trecut prin multe cicluri electorale, este o serie de înregistrări în care un primar PNL își pedepsește copila într-un mod îngrozitor, folosind un amalgam de violență fizică și verbală cu ușoare tente sexuale.

Recunosc că nu am văzut cu ochii mei ce s-a întâmplat, citez din relatările presei, nu aș putea deschide astfel de filmări niciodată, nu doar pentru că nu mă țin nervii și inima, ci și pentru că nici pe victimă și nici pe mine nu ne-ar ajuta curiozitatea asta bolnavă.

Dar o țară întreagă a privit imaginile cu o fată goală abuzată de tată. S-a revoltat, a dat link-ul mai departe să privească și alții.

Mama susține că fata e ok, tatăl că nu e treaba nimănui cum își educă el copiii. Oamenii dezbat, mai vizionează o dată să vadă dacă au perceput toate detaliile.

Unde este copilul acum? A primit între timp consiliere psihologică? Este ok fizic și mental? Nu ne interesează. Înjurăm animalul și dăm filmul mai departe să ajungă la toată lumea.

Nimeni nu realizează că acum fata este de două ori victimă: a unei familii dezaxate și a unei țări care o umilește în continuare urmărind imagini care o vulnerabilizează îngrozitor. Dacă aș fi în locul ei i-aș urî pe toți cei care cred că ajută doar compătimind fals o speță despre care nu știu aproape nimic.

Autoritățile s-au sesizat, bestia este cercetată penal. Ce facem însă cu milioanele de falși compătimitori care se folosesc de imaginea îngrozitoare a unui copil pentru audiență sau calcul politic? Trecem peste, un autor colectiv cu milioane de capete și prea puține suflete, nu poate fi pedepsit.

Așadar fiecare dintre cei care au distribuit imaginile cu fata goală abuzată de tată este un abuzator la rândul său! Copilei îi va fi greu să ștergă nu doar trauma suferită, ci și imaginea nedorită pe care a căpătat-o în urma acestui scandal.