Cuvinte cheie pentru vara ce urmează

Aștept vara aceasta ca în copilărie, pe când cele trei luni toride erau sinonime cu vacanța cea mare. Am mare nevoie să-mi încarc bateriile cu soare și telefonul cu mii de poze care să mă ajute să supraviețuiesc mental anotimpurilor reci care urmează.

Așa că mi-am stabilit deja cuvintele cheie care-mi vor ghida lunile următoare:

In – adică materialul acela natural și foarte șifonăcios. Eu îl ador, dar o vreme a ieșit din ale modei, așa că devenise imposibil să găsești haine cu un croi decent. Ei bine anul acesta inul este prin toate vitrinele și magazinele, așa că am achiziționat deja trei perechi de bermude, o rochie și două cămăși. De anul trecut am reportat niște pantaloni scurți și un crop top. Urmează deci o vară șifonată, dar foarte comod îmbrăcată!

Călătorii. În ultimii doi ani am umblat mai puțin ca de obicei și nu tocmai în starea mentală dezirabilă. A existat întotdeauna anxietatea Covid, au fost multiple limitări și recalibrări. Îmi doresc ca vara asta să regăsesc bucuria de a călători așa cum o făceam în trecut: cu gândul doar la următoarea destinație sau masă copioasă.

Plictiseală. În ciuda faptului că unele persoane au senzația că viața mea este întruchiparea sintagmei “dolce far niente”, n-am mai apucat de mult să stau în curte fără să fac nimic, să urmăresc un serial sau să citesc câteva pagini în tihnă. Vara asta vreau să simt că pierd noțiunea timpului, că nu contează când mă trezesc sau când mă culc, că îmi permit să nu fac absolut nimic decât să dorm, mănânc și râd.

Și ar mai fi cel puțin unul, dar niște mister e bun la casa omului!