Cuprinsă de magie

Dragă Moș Crăciun,

Am fost foarte cuminte în acest an. Poate să fi mai păcătuit cu vorba, dar clar am fost model de urmat în ale faptelor.

Deci mă aștept la cadouri. Și las câteva idei:

1. Fondul de ten ideal. Care nu e nici gri, nici galben, nici verde, nici portocaliu. Nici tencuială, nici subțire de parcă-i cremă hidratantă. Care nu irită ochii, nu se strânge prin riduri, nu costă o avere și nu are nevoie de primer, pudră de setare, praf se unicorn și rugăciuni să rămână pe ten.

2. Un abonament lunar pentru huse de telefon, cu folii incluse. Cam atât de repede le terfelesc, de fapt le fac pulbere în primele 24 de ore de la achiziție și apoi următoarele 30 de zile mă întreb dacă mai are sau nu sens să cumpăr altele.

3. O vrajă pentru răbdare infinită. Îl cer pentru o prietenă, la mine clar e în dotarea standard! 🙄

4. Cel mai urât pulover urât! De fapt un bluzon ca cel din poză chiar mi-ar fi mai util. Îmi doresc de mult unul, dar niciodată nu cumpăr pentru că mi se pare că-l pot purta o singură săptămână pe an.

5. O vacanță la New York. Cam două săptămâni, nu mai mult!

6. Un șemineu, lemne și un topor șmecher. Musai toate odată, altfel n-au haz.

7. Tobă de porc. Să fie de tip gourmet, nu din aia muncitorească, plină de grăsime. Pentru jumări am primit o promisiune.

Și dacă nu se poate nimic din astea, mă mulțumesc cu niște inspirație. Povestea scrisă anii trecuți de Crăciun a avut succes, dar parcă ar merge una și mai și în acest an.