Cercetătorii englezi şi cercetătoarea mioritică

Despre cercetătorii englezi se vorbeşte doar de bine. Când vrei să bagi un truism sau o glumă răsuflată, o asortezi cu sintagma “cercetătorii englezi au descoperit asta” şi gata, ai terminat cu demonstraţia.

Am crezut că este un mit urban şi nimic mai mult. Până ieri, când mi-a apărut în feed un articol despre atractivitate, pentru că orice revistă care se respectă are câte unul pe săptămână. Pe lângă sfaturile ultraştiute (ruj roşu şi zâmbet la doamne, seriozitate şi unghii tăiate la domni), m-a surprins un element nou, cercetat temeinic de cine alţii decât prea-invocaţii cercetători englezi.

Care ce credeţi că au descoperit? Că dacă bărbaţii poartă un tricou cu litera T inscripţionată pe piept, vor fi consideraţi atractivi de un număr mai mare de femei. Mai exact cu 12% mai multe decât dacă tricoul este purtat cu litera inversată.

Am luat-o iniţial ca glumă, dar e pe bune, găsiţi detalii pe site-ul Universităţii în cauză dacă doriţi. Adică aici. Puteţi chiar contacta persoana care a coordonat proiectul şi solicita multiple alte informaţii.

12% nu e mult, dar poate însemna totul pentru un domn în căutarea unei perechi. Deci dragi domni, dacă zic cercetătorii, fie ei şi englezi, aşa este, deci purcedeţi la a purta un tricou cu un T autentic pe el!

Şi pentru că ţin la voi (statisticile spun că 54% dintre cititorii prezentului blog sunt bărbaţi), vă mai dau nişte ponturi:

Dacă vreţi să atrageţi puştoaice faceţi T-ul roz. Dacă vreţi femei pasionale, mizaţi pe roşu. Albastru pentru cele echilibrate, verde pentru geniale (da, ştiu, am râs şi eu, care-i prostul să vrea aşa ceva!). Negru pentru văduve, purpuriu pentru divorţate. Hippioate? Mozaic de culori şi un unicorn mic pe un umăr.

Şi nu în ultimul rând, gri (ţine la murdărie) şi cu “ocăniţă” inscripţionat în spate pentru nevasta ideală.

Contează de asemenea fontul, dar şi culoarea tricoului. Detaliile vor fi totuşi disponibile contra unui fee modest. V-am zis că ţin la voi, dar simt că a sosit timpul să monetizez cumva prezentul blog.

Cu drag, cercetatoarea mioritică Valentina Neacşu. Îmi puteţi trimite mulţumirile şi cererile de consultanţă personalizată folosind formularul de contact!

(Poza este luată de pe Pixabay şi mi se pare că reprezintă un tip foarte neatractiv. Nu numai că-i lipseşte T-ul de pe tricou, dar pun pariu că nu are nici unghiile tăiate!)