Ce mai face Valentina Neacșu?

Știe că muriți de curiozitate, așa că vine mintenaș cu detalii:

1. Recrutează. În principal poziții de care a zis că nu mai vrea să audă: System Analyst, .Net Developer, Business Analyst, Account Manager. Deci așteaptă oricând recomandări. Și alte profile profesionale care să o scoată din depresie.

2. Se pregătește de vacanță. După ce o lună a suportat cu stoicism poze frumoase din colțuri de lume, e pregătită acum să posteze și ea chestii interesante de pe unde va hălădui.

3. Își tratează viroza. Pentru că ar fi prea banal să plece din țară în deplinătatea facultăților fizice.

4. Are grijă de încă o pisică. Ce e viața în lipsa altei guri care balotează mâncare fără să aducă foloase curții pe care o poluează?

5. Pregătește o nouă categorie pentru blog și va avea nevoie de mult ajutor. Pentru că va fi despre alții, despre cei care au schimbat povestea, dar fără dulcegării și siropuri motivaționale. Optimistan. Sau Fericenia. Sau Seninia. Se mai gândește.

6. Și nu doar atât.

7. Speră. Încă mai speră.

8. O cam ia razna. Începutul e clar și promițător: vorbește despre sine folosind persoana a treia. Din fericire încă la singular.

9. Pozează ca o divă ce este. În imaginea de mai sus face concurență după cum urmează: la constituție elefantului cu multe picioare din tabloul surprins și la pantaloni doamnelor 60+ aproape cool din parc.

Voi ce faceți zilele acestea?