Când industria farmaceutică se plictisește

Cred că în laboratoarele de cercetare din industria pharma lucrurile trenează uneori. Astfel că plictisiți de chestii serioase și cu potențial salvator, oamenii de acolo se apucă de făcut și chestii superficiale, pentru tot omul, bolnav sau nu, numai bune pentru cifra de afaceri. Iau la întâmplare trei produse pe care le aud des la radio sau le văd la TV/ prin revistele colorate pe care le citesc la coafor:

Slaboficat Slim: coșmarul audienței, visul frumos al mâncătorilor de slană și shaorma. Are denumirea asta o rezonanță, de trebuie neapărat să-i felicit pe cei cu brandingu’! Din câte înțeleg este un produs care ajută la sănătatea ficatului, dar și la slăbit. Simultan, concomitent, în același timp.

În programul viitor și în aceeași gamă ar urma SlaboStomac Cerebel Plus, care promite creșterea numărului de neuroni concomitent cu scăderea volumului celulelor adipoase. Dacă va funcționa industria pharma se va prăbuși, așa că de fapt medicamentul va conține ceva similar pastilelor de lecitină, atât de utile memoriei, de uiți întotdeauna să le iei.

Carbocit Aloe Vera: visul mâncătorilor de varză și fasole, coșmarul reclamelor TV! Nu doar că adună gazele rezultate în proces, dar eventualele reziduuri vor mirosi la eliminare într-un mod proaspăt și plăcut. Aloe Vera are și alte proprietăți terapeutice utile tobei de eșapament, dar mă opresc aici cu detaliile.

Din câte ar fi normal, ar trebui să existe și alte arome, deci așteptăm cu interes Carbocit Trandafir, Carbocit Mușețel și, pentru cei cu adevărat sofisticați, Carbocit Chanell.

Anticârcel: un supliment alimentar pe bază de vitamine, care te scapă de cârcei. Văzut în revistă, alături de niște bârfe, nu zic despre cine. Presupun că este o afecțiune des întâlnită de s-a purces la tratamentul ei medicamentos și sper că funcționează, dar dacă erau cu adevărat inspirați făceau Anticârcelșimătreață, pentru că deja când a intrat pe piață slaboficatu’ lucrurile s-au ridicat la un alt nivel.

Eu aștept cu nerăbdare Antidureredeviespe, medicament numai bun pentru înțepăturile respectivelor bestii, pentru că am experimentat una serioasă vara asta și Antidurereînfund, excelent pentru politicienii noștri: poate că dacă începe să-i doară în acel loc sensibil, purced la a se prinde și de funcționarea sistemului nervos, mai ales a neuronilor.

Altminteri recunosc cu mâna pe inima netratată cu Aspacardin că cel mai bun suc din lume este calciul efervescent.

Iar în încheiere nu vă pot ura decât clasicul: sănătoși să fim, că de farmacii e țara plină!

Trandafirul kitschos dintre căpșuni îmi aparține. Și anunț pe această cale că pot mări producția în cazul în care Carbocit Trandafir devine realitate! 🙂