Cadoul meu de Crăciun

Am tras cu ochiul și știu că Moșul îmi aduce și anul acesta daruri grozave. Mai bună și cuminte ca mine nu găsește oricum la categoria mea de vârstă, deși nu mă crede când spun asta! 🙂

Dar aseară am primit deja în avanpremieră cadoul suprem. Și au reușit să mi-l ofere copiii.

Știți probabil că Cezar este mare fan 5Gang, am fost până la Craiova să-i vedem live, vânăm merch-urile ca pe comori, le știm versurile mai abitir ca pe propriile noastre nume. Ei bine, Cristi l-a dus la avanpremiera filmului lor, Un altfel de Crăciun, unde i-a văzut în carne și oase pe cei cinci protagoniști.

Nu filmul sau faptul că a venit de acolo cu un afiș uriaș semnat de idolii lui sunt cadoul meu.

Este ceva mult mai mult de atât. Copiii mei nu prea apucă să fie frați. Diferența de vârstă îi împiedică logistic să petreacă timp împreună. Plecăm dimineața și ne reunim seara târziu, când abia dacă avem timp să mâncăm și să ne rezumam ziua. Rareori apucă să-și petreacă vreme doar ei, astfel încât să învețe să se cunoască și relaționeze dincolo de filtrele noastre parentale.

Au făcut-o aseară. Cezar era în culmea bucuriei când a venit acasă. Iar asta este pentru mine cel mai mare cadou: că un frate s-a lăsat pe sine și a făcut ceva minunat de frumos pentru celălalt frate. Pentru că nu-i comod să mergi cu un pitic care poate spune oricând lucruri trăznite să-și vadă idolii, într-un Mall atroce de aglomerat, într-o perioadă asemenea și ea. Dar dacă asta îl face fericit, merită cazna!

Au crescut frumos amândoi.