Bine m-am regăsit!

De când mă știu am scris. Pe caiete, foi, șervețele. Folosind creioane, un laptop sau telefonul mobil. Schițe, idei, propoziții. Povești, planuri, înjurături, glume, articole serioase, studii de caz. Am scris când mi-a fost frică sau greu, când am fost supărată sau cuprinsă de îndoieli, când am avut vreo revelație profesională sau personală.

Am avut multe bloguri și nenumărate caiete jurnal. Unele mai sunt, altele nu. Unele de succes (a existat o perioadă prin 2006 când la mailurile pe care le dădeam candidaților mei cu invitații la interviurile de joburi, mi se răspundea cu tot soiul de comentarii privitoare la posturile de pe blogul de atunci), altele utile doar mie.

Dacă aș putea pune ca într-un puzzle cap la cap tot ce am scris de-a lungul timpului s-ar arăta cu siguranță o saga interesantă, o călătorie lentă spre succes cu multe căderi abrupte, drame, reveniri, descoperiri și o muncă asiduă de a menține echilibrul deasupra unui hău infinit.

Valentinaneacsu.ro este cea mai recentă dintre piese. Călătoria mea bezmetică printr-o perioadă a maternității deloc ușoară, în care am găsit puțini aliați și multe obstacole. În care am râs prostește, am plâns deștept (cum altfel?), am criticat, am lăudat și, mai ales, mi-am făcut ordine în gânduri.

Acum parcă nu mai este așa bezmetică viața mea, așa că am punctat etapa cu noi haine pentru blog. În header (da, știu, nu este foarte original, dar mai sugestiv de atât doar poza unui dicționar aș fi putut pune) veți regăsi cuvinte care mă definesc, mă intrigă, îmi plac sau mă supără. Exceptând două sau trei așezate acolo de făuritorul tehnic al blogului întru simetrie și diversitate, toate fac parte într-un fel sau altul din mine.

Și vor fi mai multe poze. Poate și cu mine.

Restul rămâne la fel: experiențele, opiniile, supărările, bucuriile, curiozitățile, uimirile, testele, aberațiile, realizările, revelațiile mele. Multe vorbe cu și despre de toate.