A venit momentul acela din an

După cum bine ați observat, lumea se pregătește de Crăciun. Luminițe, planuri, cadouri, început de depresie, tot tacâmul. Ceea ce mi-a amintit (alături de un mesaj primit pentru care mulțumesc!) că a sosit vremea să-mi iau un nou calendar de Advent.

Pentru cei care nu știu, chestiunea cu pricina reprezintă o modalitate frumoasă și distractivă de a număra zilele rămase până la Crăciun. Calendarul are 12/ 24/ 25 de sertare în care se găsesc mici surprize.

Și pentru a-l alege înțelept pe cel din acest an, se cade o analiză temeinică a celui din 2020. Care a fost achiziționat de la Sephora și a avut 25 de produse interesante, atât skincare, cât și accesorii sau produse de machiaj. Mi-a făcut mare plăcere să deschid sertărașele și m-am bucurat ca un copil mic de fiecare produs descoperit.

Dar din toate cele primite, doar trei produse au ajuns să-mi fie folositoare în mod uzual:

Primul este loțiunea tonică de la REN cu AHA. Ar fi trebuit să o pun pe față, dar eu am folosit-o ca… deodorant. Știu că pare ciudat, dar după atâtea încercări nereușite cu produsele clasice destinate zonei de la axile, pare că am descoperit ceva care să funcționeze.

Un alt produs pe care îl folosesc des este pudra iluminatoare Super Glow de la Natasha Denona. Ei bine, ea tot tenului îi este destinată. Și evident că îmi e utilă pentru altceva! Având interzis la vopsitul părului o vreme, folosesc iluminatorul pentru a îmblânzi puțin rădăcinile prea închise.

Și nu în ultimul rând acest mascara, FetishEyes:

Preferatul meu din vara asta, n-aș putea spune de ce. Pur și simplu din cele muuulte rimeluri pe care le am, după el cotrobăi cel mai des prin sertar.

Aceste fiind zise, bilanțul se dovedește a fi negativ. Și recunosc că parcă n-aș mai cheltui alți bani pentru a-mi mări colecția de inutilități care strâng praf prin noptiere. Deci sunt într-o pasă de femeie chibzuită care-mi va face alegerea unui Calendar de Advent 2021 aproape imposibilă. Dar copilul din mine își cere, totuși, jucăria preferată.

Idei despre cum să gestionez acest conflict interior?