18 ani împreună la bine și la greu

În urmă cu 18 ani îl renovam. După intense și deprimante căutări, găsisem apartamentul luminos, spațios, stradal și cu tot ce-i trebuie în preajmă, exact așa cum visam în planurile noastre! Doar că după mutarea fostei proprietare, ne-am dat seama că am subestimat serios bugetul stabilit inițial pentru meșteri și decorațiuni. Multitudinea de covoare remarcată la vizionare ascundea un linoleum odios, iar grupul sanitar căruia îi lipsea becul, o adevărată încăpere a groazei. Așa că am stat cu el aproape gol timp de doi ani, până la apariția primului urmaș. Asta e frumos la tinerețe: iubirea umple orice – stomacul, casele goale, sufletele și dulapurile! 🙂

Acum 5-6 ani am mai avut o tentativă de a-l vinde. Îmi era greu să trăiesc împărțită între două case și credeam că eliminând una de pe listă va deveni mai ușor. Acum realizez că ne-am răzgândit la timp.

De data asta, însă, chiar a venit vremea. Nu pentru că nu ne mai încape, ci pentru că cei mici sunt mari acum, iar nevoile lor și ale noastre sunt altele. Nu ne mai sunt utile grădinița și școala din apropiere, nici parcul și cu atât mai puțin supermarketurile. Cristi învață în centru și apoi o ia spre job într-o direcție diametral opusă, Cezar merge acum la o bază sportivă din Nord și cine știe ce mai apare și la el cu timpul.

Avem nevoie așadar de alt “acasă” la care începem să lucrăm în toamna asta, sper să țină cu noi vremea și, mai ales, soarta.

Ne va lipsi căsuța asta? Cu siguranță! Aici am învățat să fiu mamă. Și antreprenor, pentru că la început lucram la ITEX noaptea, în paralel cu jobul avut. Aici ne-am adus prietenii mai des decât am reușit să o facem în curtea mare de la Domnești. Aici am trăit o perioadă confortabilă și tihnită de care îmi voi aminti mereu cu drag.

Vindem așadar apartamentul din Drumul Taberei (zona Drumețul). Îl ştiţi, este cel care de câțiva ani apare în relatările mele sub numele de birou/ after school/ casă de oaspeți. Este decomandat, are trei camere, două băi, o bucătărie dotată cu o cameră tehnică (acolo este în prezent aragazul) și două balcoane generoase.

Aveți școală și grădiniță la 5 minute de mers pe jos, zonă comercială și parc. Este stradal, aproape de stațiile STB. Cu puțin optimism vă spun că și metroul va fi aproape (eu fac 8-10 minute la picior până la Favorit). Etaj: 8/10.

Nu este renovat recent, dar e curat, zugrăvit în 2017, motivul principal de atunci fiind desenele murale ale unui mare artist de vârstă foarte mică (dacă aveți curiozitatea de a căuta #mareadebarasare pe Instagram veți găsi o dovadă a talentului său uriaş).

Lăsăm în el mobila și aparatura electrocasnică, mai puțin televizorul, scaunele mele de birou (doi pufi uriași în culori stendhaliene) și jucăriile moștenite de Cezar de la Cristi, cu sistemele logistice aferente. Luăm cu noi toate amintirile frumoase și vă facem loc pentru altele noi.

Iată și câteva poze, să vă faceţi o idee despre spațiul locativ.

O parte a holului de la intrare:

Bucătăria:

Sufrageria/ livingul:

Dormitorul lui Cristi:

Dormitorul lui Cezar:

Baia principală:

Grupul sanitar:

Biroul meu:

Sau așa:

Dacă v-am trezit interesul, de vânzarea apartamentului se ocupă Dan Buga, Consilier Imobiliar – General Service 2000 pe care îl găsiți la numărul de telefon: 0725 500 704. Dacă nu, vă rog să dați mai departe!